ПОЧЕТНА - ЗА КОМПАНИЈАТА

Интегра е основана во 2000-та година. Основна дејност на фирмата е продажба на градежни производи и системи. Нуди повеќе од 2000 производи од 10-тина разни производители и истите ги продава на мало и големо. Поседува сопствен логистички и дистрибутивен центар од кој со сопствени возила стоката ја продава ширум Македонија.

 

 

МЕНИ